Tavallisia ihmisiä mukana tavattoman suuressa

Haluamme seurakuntana olla mukana Jumalan suuressa tarinassa. Jeesuksen suuri valtuutus mennä ja tehdä kaikki kansat opetuslapsiksi on vielkä voimassa. Se tahtävä alkaa omalta paikkakunnalta, mutta kantaa aina maan ääriin saakka. Saamme seurakuntana olla mukana Aasiassa ja Euroopassa.

Rukoilemme lähettiemme, Israelin ja vainotun seurakunnan puolesta torstaisi-illoissamme. 

Saija

Saija on lähettimme kaukana. Koronan vuoksi hän on ollut keväästä alkaen Suomessa, mutta haaveena päästä alkuvuodesta kohteeseen. Saija kohtaa paljon opiskelutovereitaa ja heidän perheitä. Rukous sairaiden puolesta ja Isästä kertominen on rakas juttu!

Forget me not - Ei unohdeta Saijaa, vaikka hänen kuvaa ei julkaista täällä

Ilkka ja Mari ristin juurella

Ilkka ja Mari Hirvonen

Ilkka, seurakuntamme vanha pastori, ja vaimonsa Mari ovat espanjan lämmössä Torreviejan kotikirkon palveluksessa pastoripariskuntana. Ilkka ja Mari ovat seurakuntamme rukouslähetteinä.

Siunaamme Ilkan ja Marin työhön Ehtoollisjuhlassamme 5.9. klo 14.

Roni ja Rebekka

Roni ja rebekka ovat jo vuosia kantaneet sydämellään näkyä lähteä lähetystyöhön. Kohdemaa on vielä tässä vaiheessa (marraskuu 2020) hieman auki. Tarkoitus on kuitenkin lähten alkuvuodesta 2021.

"Kutsumme ytimessä on tavoittamattomat kansat, seurakunnan istutus, oikeudenmukaisuus ja lähetystyön tekijöiden moninkertaistaminen."

Perhe on ainakin toistaiseksi meillä rukouslähetteinä, mutta olemme valmiit myös taloudelliseen tukeen, jos seurakuntamme taloudellinen tilanne muuttuu.

Roni, Rebekka ja tytöt