Äänekosken vapaaseurakunta

Urheilukatu 2, 44120 Äänekoski

Tavallisia ihmisiä mukana tavattoman suuressa

Haluamme seurakuntana olla mukana Jumalan suuressa tarinassa. Jeesuksen suuri valtuutus mennä ja tehdä kaikki kansat opetuslapsiksi on vielkä voimassa. Se tahtävä alkaa omalta paikkakunnalta, mutta kantaa aina maan ääriin saakka. Saamme seurakuntana olla mukana Aasiassa ja Euroopassa.

Rukoilemme lähettiemme, Israelin ja vainotun seurakunnan puolesta torstaisi-illoissamme. 

Lemmikki (nimi on siis keksitty)

Lemmikki on lähettimme kaukana. Koronan vuoksi hän on ollut keväästä 2020 alkaen Suomessa, ja ehkä ensi vuosikin menee vielä täällä Suomessa. Lemmikki kohtaa paljon opiskelutovereitaa ja heidän perheitä. Rukous sairaiden puolesta ja Isästä kertominen on rakas juttu!

Turvallisuussyistä enne käytä omaa nimeä, vaan annamme kukan puhua puolestaan, Lemmikki - forget me not, eli älä unohda minua. Ei unohdeta!

Forget me not - Ei unohdeta lähettiämme, vaikka hänen kuvaa ei julkaista täällä

Ilkka ja Mari ristin juurella

Ilkka ja Mari Hirvonen

Ilkka, seurakuntamme eläkkeellä oleva pastori, ja vaimonsa Mari ovat rukouslähetteinämme Espanjan lämmössä Torreviejassa. Vapaakirkollisella kielellä ilmaistuna Torreviejassa on Äänekosken vapaaseurakunnan alaisuudessa toimiva rukouspiiri.

Ilkka, Mari ja tiimi ovat syksystä alkaen kokoontuneet säännöllisesti yhteen rakentumaan yhteisestä uskosta. Nopeasti nousi halu kohdata ihmisiä, jotka eivät vielä ole uskossa. Herra avasi ensin ovet paikalliseen Torremarketin kahvilaan, jossa pidettiin Yhteyttä ylöspäin -iltapäivähetkiä lauantaisin klo 14 ja nyt he kokoontuvat Costa Blancan Suomi-Seuran kahviossa kello 16. Joskus kahvilan kynnys on matalampi kuin kirkon kynnys, kun hengelliset asiat alkavat kiinnostaa.

Yhteyttä ylöspäin lauantaisin klo 16 Costa Blanca Suomi-Seuran tiloissa Calle Suecia 10, Torrevieja Ilkka ja Mari tiedottavat työstään tällä hetkellä FB-sivuilla: Yhteyttä yli rajojen Torreviejan ryhmä sekä ryhmän kotisivulla: www.yhteyttaylospain.es.

www.aanekoskenvapis.fi

https://www.facebook.com/Yhteyttä-yli-rajojen-Torreviejan-ryhmä-106447435181759

Roni ja Rebekka

Roni ja rebekka ovat jo vuosia kantaneet sydämellään näkyä lähteä lähetystyöhön. Kohdemaa on vielä tässä vaiheessa (marraskuu 2020) hieman auki. Tarkoitus on kuitenkin lähten alkuvuodesta 2021.

"Kutsumme ytimessä on tavoittamattomat kansat, seurakunnan istutus, oikeudenmukaisuus ja lähetystyön tekijöiden moninkertaistaminen."

Perhe on ainakin toistaiseksi meillä rukouslähetteinä, mutta olemme valmiit myös taloudelliseen tukeen, jos seurakuntamme taloudellinen tilanne muuttuu.

Roni, Rebekka ja tytöt