Tavallisia ihmisiä mukana tavattoman suuressa

Haluamme seurakuntana olla mukana Jumalan suuressa tarinassa. Jeesuksen suuri valtuutus mennä ja tehdä kaikki kansat opetuslapsiksi on vielkä voimassa. Se tahtävä alkaa omalta paikkakunnalta, mutta kantaa aina maan ääriin saakka. Saamme seurakuntana olla mukana Aasiassa ja Euroopassa.

Rukoilemme lähettiemme, Israelin ja vainotun seurakunnan puolesta torstaisi-illoissamme. 

Lemmikki (nimi on siis keksitty)

Lemmikki on lähettimme kaukana. Koronan vuoksi hän on ollut keväästä 2020 alkaen Suomessa, ja ehkä ensi vuosikin menee vielä täällä Suomessa. Lemmikki kohtaa paljon opiskelutovereitaa ja heidän perheitä. Rukous sairaiden puolesta ja Isästä kertominen on rakas juttu!

Turvallisuussyistä enne käytä omaa nimeä, vaan annamme kukan puhua puolestaan, Lemmikki - forget me not, eli älä unohda minua. Ei unohdeta!

Forget me not - Ei unohdeta lähettiämme, vaikka hänen kuvaa ei julkaista täällä

Forget me not - Ei unohdeta lähettiämme, vaikka hänen kuvaa ei julkaista täällä

Ilkka ja Mari ristin juurella

Ilkka ja Mari ristin juurella

Ilkka ja Mari Hirvonen

Ilkka ja Mari yhdessä Yhteyttä ylöspäin -tiimin kanssa ovat syksystä 2021 alkaen kokoontuneet säännöllisesti yhteen rakentumaan yhteisestä uskosta, ensin kotikokouksiin. Nopeasti kuitenkin osallistujien määrä nousi ja tilat kävivät ahtaiksi. Mietittiin, mistä löytyisi suurempi tila ja  Herra avasi ensin ovet paikalliseen suomalaiseen Torremarket - kahvilaan  ja sen jälkeen Costa Blancan Suomi-Seuran tiloihin, jossa ryhmä kokoontui kevään 2022 ajan. Joskus kahvilan kynnys on matalampi kuin kirkon kynnys, kun hengelliset asiat alkavat kiinnostaa. Kevään aikana he saivat tietää, että he saisivat kokoontumistilan  Torreviejan bulgarialaisesta helluntaiseurakunnasta ja samalla konkreettisesti toteuttaisivat kristittyjen yhteyttä. Niinpä tarjous otettiin kiitollisena vastaan ja syksystä 2022 alkaen Yhteyttä ylöspäin -ryhmä on järjestänyt  jumalanpalveluksen sunnuntaisin klo 17 ja Yhteysillan tiistaisin klo 17 osoitteessa  Calle Zoa 22 Torrevieja.

 

Yhteyttä ylöspäin  - tilaisuudet tiistaisinja perjantaisin klo 17 osoitteessa Calle Zoa 22, Torrevieja. Ilkka ja Mari tiedottavat työstään tällä hetkellä FB-sivuilla:  https://www.facebook.com/YhteyttaylospainTorreviejanryhma sekä ryhmän kotisivulla: https://www.yhteyttaylospain.es/

Roni ja Rebekka

Roni, Rebekka ja tytöt

Roni, Rebekka ja tytöt

Roni ja Rebekka ovat jo vuosia kantaneet sydämellään näkyä lähteä lähetystyöhön. Perhe on ollut Kyproksella ihmiskaupun uhrien parissa Room of hopessa. 

"Kutsumme ytimessä on tavoittamattomat kansat, seurakunnan istutus, oikeudenmukaisuus ja lähetystyön tekijöiden moninkertaistaminen."